Sonya daglig hudpleje system – ren magi for din hud

Sonya daglig hudpleje system – ren magi for din hud

Sonya ™ daglig hudpleje system indeholder en høj koncentration af Aloe Vera og andre naturlige ingredienser i en avanceret formel. Der er også blødgørende ingredienser, der efterlader huden glat og fugtet. Sammen hjælper de med at fugte og forbedre hudens udseende, samtidig med at det gør den blød og smidig. Så tæt på magi, som du nogensinde får!

Det nye Sonya ™ daily skincare system.
Vores seneste hudpleje er et komplet sæt, inklusiv en udrensning, en ansigtmaske, en fugtighedscreme og gel, der giver naturlig glød. Dejlige duftfrie produkter, som er behagelige at bruge og lader huden føle og ser bedre ud. Skal prøves!

Til hvem?
Sonya™ daily skincare system passer til alle aldre og alle hudtyper – og er ekstra god for kombinationshud. Kombinationshud kan opleves som snart tør, snart fed og nogle gange hverken eller. Mange, som ikke føler, at de har nogen specifikke hudproblemer eller karakteriserer deres hud som ”normal”, har faktisk en kombinationshud.

Du får:
• et komplet sæt med rens, ansigtsmaske, ansigtscreme og gel, der giver glød
• en behagelig gel-baseret formel, som absorberes effektivt af huden
• masser af Aloe vera kombineret med moderne naturlige ingredienser
• en hud, der både føles bedre og ser bedre ud

Sådan fungerer det
I Sonya™ daily skincare system mødes natur og videnskab i en revolutionerende gel-baseret teknologi. Denne videnskabeligt avancerede gel-base leverer al den Aloe Vera, fugt og de naturlige ingredienser, vi har proppet i Sonya™ daily skincare system – der hvor din hud, har mest brug for det. Og den lette, behagelige formel efterlader din hud med en opfriskende, ungdommelig følelse.

Tips! Kombiner efter dine behov
Hvis din hud har særlige behov, er der ingen problemer med at kombinere produkterne i Sonya™ daily skincare system med vores øvrige hudplejeprodukter. Hvis du f.eks. ønsker SPF i din dagcreme, kan du anvende protecting day lotion med SPF 20 om morgenen og Sonya™ soothing gel moisturizer om aftenen.

Kontakt mig nu, hvis du vil købe dette lækre sæt nu..

Du kan finde alle hudplejeprodukterne i min webshop ved at klikke her…

studoaloe sonya skincare sæt

Sættet består af følgende produkter:

Sonya™ refreshing gel cleanser 118 ml.
Opfriskende og plejende rensegel
Sig goddag til den nye generation af ansigtsrens! Sonya™ refreshing gel cleanser har en blødt skummende formel, der giver en forfriskende følelse, samtidig med at den rengør varsomt og effektivt uden at udtørre din hud.

Sonya™ illuminating gel 28,3 g.
Giv din hud en naturlig glød
Yngre hud har en naturlig glød, et naturligt lys. Ved hjælp af indkapslede peptider og spændende naturlige ingredienser hjælper Sonya™ illuminating gel til at gendanne hudens naturlige udstråling og forbedre dens udseende.

Sonya™ refining gel mask 59 ml.
Til en sand skønhedssøvn
Mens du sover, udnytter Sonya™ refining gel mask kroppens naturlige funktioner for at understøtte hudens balance – ved at kontrollere olier og levere fugt. Alt sammen for at du kan vågne op til en hud med et klarere, friskere udseende.

Sonya™ soothing gel moisturizer 59 ml.
En fugtbombe med en unik bæreevne
Beroligende fugtighedscreme, der ser ud som en lotion, men den gel-baserede formel smelter helt ind i huden. Fyldt med frodige, naturlige ingredienser absorberes denne gel-lotion fuldstændigt af huden uden at efterlade et spor – ud over en genfugtet og frisk hud hver dag!

Hele sættet kan bestilles allerede nu – kontakt mig her..

Eller bestil det i min webshop som du finder her…
::

Del siden med andre

Om forfatteren

Redaktøren editor