Vil du forandre dit liv?

Ved at starte Forever-virksomhed får du mulighed for at få lidt ekstra indtjening. Du får tiden og friheden til at opbygge dit drømmeliv og fleksibiliteten til at begynde at tjene penge på deltid for på sigt at arbejde på fuld tid med Forever. Du vil også opleve, at det let bliver en livsstil at leve med Forever og produkterne.

Hvis du vælger at arbejde med vores produkter, får du al den opbakning, du behøver, og et komplet, unikt uddannelsesprogram. Vejen til succes banes trin for trin med motivation, engagement, kompetence og selvtillid. Du køber produkter fra Forever med indkøbsrabat og sælger dem videre til dine egne kunder med fortjeneste.

Klik her og få en lille tur rundt på Forevers fabrik og lager i USA..

Du har det sjovt, mens du arbejder – du møder mange interessante mennesker og får masser af anerkendelse. Det bedste af det hele er måske, at du selv bestemmer, hvor meget du vil arbejde og dermed tjene.

Du kan vælge blot at arbejde nogle få timer om ugen for at tjene lidt ekstra, eller du kan arbejde på fuld tid og måske leve af Forever..

Vores produkter sælges via Team Marketing. Det betyder at det altid er et personligt salg og at det aldrig foregår via en butik. I stedet møder du som forhandler dine kunder i hjemmet, på arbejdspladsen eller i anden sammenhæng. Kontakten foregår også pr. telefon eller via e-mail og hjemmeside. Virksomheder der arbejder med Team Marketing eller Network Marketing arbejder med mange forskellige typer produkter, fra hudpleje- til sundhedspræparater.

Overvejer du nu at blive forhandler, så se lige denne video med Forevers Skandinaviske Direktør…

Start uden risiko
Team Marketing-konceptet giver dig mulighed for at opstarte og drive en lønsom forretning uden de økonomiske risici, som selvstændig virksomhed normalt indebærer. For en investering på mellem 5.000,- og 10.000,- kr. har du startet din egen virksomhed. Alle er velkomne, og der er lige løn for lige arbejde, uanset hvem der udfører det. Alle indtægter i Forever stammer fra salg af produkter. Bonus og vederlag betales af virksomheden.

Kontakt mig nu for at blive registreret som Forhandler og få dine fordele straks…

Hjælp andre til at blive forhandlere
Når du har arbejdet med Forever i et stykke tid, står du over for et valg. Skal du blot hellige dig salget, eller skal du træde yderligere et trin op ad karrierestigen og selv rekruttere nye forhandlere? Så får du ikke blot indtægter fra dit eget salg, men også vederlag fra Forever for den hjælp, du yder de nye.

Opbygning af et team
Hvis nogen af dine nye forhandlere også ønsker at støtte andre i deres opstart, får du rollen som teamleder. Det betyder, at du organiserer uddannelse, træner og afholder møder for at opbygge det nye team. Nu får du indtægter tre steder fra: For det første fra dit eget salg, for det andet bonus fra dine nye forhandleres salg og for det tredje vederlag for salget fra hele det det team, du har hjulpet og trænet.

 Læs mere om at lave forretning med Forever i dette hæfte:
Ring og aftal en tid med mig på  20 88 16 44, så vi kan aftale nærmere om dine muligheder og din fremtid som forhandler eller skriv til mig på mail@studioaloe.dk

Eller klik her og udfyld kontaktformularen..

Del siden med andre