Så blev det endelig 1. december

Så blev det endelig 1. december

Julen er den årstid hvor vi skal hygge os og være gode ved hinanden.

julegaverDer er noget helt specielt ved julegaver – nogle af dem kan faktisk være et skridt på vejen til bedre trivsel og en flottere krop. Ikke nok med at de spreder glæde hos modtageren  – de kan endda blive begyndelsen på en helt ny livsstil …

Jeg mener, at de fineste gaver – både dem man giver, og dem man får – er netop sådan nogle. Det er måske ikke så underligt, for Forever er jo verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Vi arbejder med kvalitetsprodukter inden for Wellness, Fitness og Beauty.

Hvis du vil se hvilke produkter jeg kan tilbyde med Aloe Vera kan du finde en masse inspiration i mit sidste nyhedsbrev her:
http://www.studioaloe.com/da/newsletter/view/6014
eller du kan se meget mere på min webshop på www.studioaloe.com

Ring eller send mig en mail – jeg ser frem til at høre fra dig!

::

Del siden med andre

Om forfatteren

Redaktøren editor