Nyhedsbrev 2015 december

 – FOREVER LIFESTYLE 01.12.2015

Find dit smukkest jeg frem

Selvom årstiden er gråbleg og trist, så behøver dit ansigt ikke være det. Hjælp din hud med at holde sig frisk hele vinteren med en peeling. R3 Factor finder dit smukkest jeg frem.

Studioaloe R3 001Vinteren kan være en udfordrende årstid for din hud. Ansigtet føles tørt og knopret, men alligevel kan der pludselig dukke bumser og hudorme op. Genkender du det? Det skyldes sandsynligvis at du har fået overfladetør hud. Så er det peeling som gælder. Vores egen R3 Factor passer perfekt til at give vintertræt hud ny glød. Indeholder blandt andet AHA-syrer og collagen.  Og så selvfølgelig plejende Aloe vera.

 

 

Hvorfor peele?

Studioaloe R3 002Cellerne i din hud fornyes hele tiden. De gamle hudceller stødes bort nedefra. For at processen skal fungere på bedst mulige måde, skal huden have et vist fugtindhold. Er det for tørt, er det sværere at få de gamle celler væk og huden føles knopret. Indimellem kan celler stoppe porerne til, og inden du ved et ord af det, har du fået en hudorm, hvilket ikke er så lækkert. Peelingen hjælper din hud med at fjerne gamle hudceller, så de nye, friske celler kommer frem og giver din hud en frisk glød.

Kemisk eller mekanisk

Der er to forskellige typer af peeling, kemisk og mekanisk. Mekanisk peeling indeholder små korn, som sliber cellerne væk. Tænk på ikke at skrubbe for hårdt, da du kan ridse huden. Hvis du har bumser, bør du ikke bruge en mekanisk peeling, da den kan lave rifter i ansigtet og sprede aknebakterien. En kemisk peeling indeholder AHA-syre, som trænger igennem det øverste hudlag og opløser gamle hudceller.

Hvornår og hvordan?

Om og hvor ofte du skal bruge peeling beror på flere forskellige faktorer. Har du tynd eller følsom hud, bør du undgå det helt og holdent. Ellers kan du med fordel bruge peeling 1-2 gange om ugen. Forevers R3 Factor er faktisk så skånsom mod huden, at du kan bruge den hver dag. Husk også at bruge solfaktor, når du har peelet, da den nye hud er ekstra følsom. Aloe Sunscreen beskytter både mod UVA- og UVA-stråler og er både skånsom og hudplejende.Hvis du har en mekanisk peeling, skal du være ekstra forsigtig, du skal aldrig skrubbe med peelingen i ansigtet. Arbejd peelingen ind med lette, cirkulære bevægelser og lad kornene gøre arbejdet.

 

 

Seks trin til en friskere hud

1. Undgå stærk sol. Brug altid solfaktor, når du er ude, mindst solfaktor 20, også selvom det er overskyet.

2. Ryg ikke. Rygning gør, at du får dårligere blodcirkulation og det får dig til at se træt ud. Det mindsker også collagenet og elasticiteten i huden, hvilket gør, at du får rynker.

3. Vær omhyggelig med hygiejnen. Glem ikke at fjerne sminken, inden du går i seng.

4. God kost. Spis varieret og sørg for at få vitaminer og mineraler nok.

5. Vær omhyggelig med søvnen. Når du sover, skiller kroppen sig af med affaldsprodukterne.

6. Motionér mere. Bedre blodcirkulation og bedre almen helse resulterer i en finere hud. .

 

 

  StudioAloe ritual  Download det her Månedens tilbud: Et rengøringsritual

Brug R3 Factor i ansigtet og på halsen om morgenen og om aftenen. Supplér med f.eks. med produkterne i Fleur de Jouvence eller Sonya Skin Care Collection. Indeholder AHA-syrer og hudplejende Aloe vera. I vores rengøringsritual guider vi dig trin for trin til det bedste resultat.

StudioAloe R3

Køb den her

 

Facebook-etikette

 

StudioAloe facebook tipsFor at tiltrække følgere og få mange til at like dine indlæg på sociale medier, så er der nogle enkle tommelfingerregler du skal holde dig til:

  1. Vær dig selv
  2. Brug netikette
  3. Spam ikke
  4. Skab nysgerrighed
  5. Spred positivitet

 

Tag motionstrickene med på jobbet

For at komme forbi forhindringer, så gælder det om at have den rigtige indstilling; det gælder både i motionscenteret og på jobbet. Forvent udfordringer og modstand, og se det som noget positivt og et udgangspunkt for udvikling.

StudioAloe motionDer er to modsatte metoder at snyde hjernen til at synes at besværlige opgaver er sjovere på; enten kan man dissociere eller associere. Dissociere: Du fokuserer på noget helt andet, end det du er i gang med. Kobl det fra, som er kedeligt og tænk på noget andet. Det fungerer med ensformige opgaver, som ikke kræver så meget opmærksomhed. Associere: Her konfronterer du i stedet for det, som er besværligt og lader dig selv være i den situation. Ved at koncentrere dig fuldt ud, så kan du også skabe positive associationer til det, du synes var besværligt.

Her kommer nogle flere tips, som gør, at du klarer kedelige arbejdsopgaver på ingen tid.

Intervalarbejd Du har 100 ulæste mails i din inbox, og du bliver helt udmattet bare af at kigge på dem, og orker slet ikke at åbne dem eller at gøre noget ved dem. Sådan her gør du: Del mailene op i intervaller. Læs 10 og tag en kop kaffe, læs 10 til og lav noget andet i et stykke tid.

Arbejd på tid Du har opgaver til op over begge ører, og ved ikke hvor du skal begynde. Selv udfordringer, som er sjove, bliver overvældende, og måske til og med skræmmende, hvis man ikke kan forestille sig, at man kan nå det hele. Sådan her gør du: Lav en liste over opgaverne, stil uret og arbejd på tid. Det kan motivere dig at arbejde mod et tikkende ur.

Arbejd i tabata Du kan lide dit job, men der er fra tid til anden en opgave, som er ekstremt kedelig. Måske er det at ringe kundesamtaler eller at planlægge informationsmøder. Sådan her gør du: Arbejd i 20 sekunder og drik lidt kaffe i 10, arbejd i 20 sekunder og tjek mobilen i 10.

Cirkelarbejd Møder skal bookes, folk skal kontaktes, hjemmesiden skal opdateres. Der er en masse små ting, som du skal lave hver dag. Sådan her gør du: Brug et minut på hver opgave og gå videre til den næste. Variation er sjovere end monotoni. Og hver omgang bliver nemmere og nemmere.

Det bedste er selvfølgelig at have et arbejde, som man trives med og føler, at man udvikles af. Måske er det tid til at prøve noget nyt?

Læs mere om mulighederne med Forever


Din selvstaændige forhandler Peter Ole Madsen Klik her og besøg min webshop

Del siden med andre