Nyhedsbrev 2016 februar

 – FOREVER LIFESTYLE 01.02.2016

Studioaloe_head

Februar – tid til at nyde

Februar er en midt-imellem-måned, det er længe siden, det var jul og fest, og der er langt tid til sommer, lys og varme. Med andre ord, et perfekt tidspunkt til at unde sig lidt ekstra.
studioaloe_sonyaDet er nået at blive hverdag igen efter alle weekenderne og festerne i forbindelse med jul og nytår. Det er stadigvæk mørkt og koldt ude, og det føles som om, der er lang tid til sommeren. Så gælder det om at forkæle sig selv. At gøre det lidt luksuriøst og nyde nuet. At tage sig lidt mig-tid helt enkelt. En måde at tage lidt ekstra hånd om sig selv på kan være at fokusere lidt ekstra på ansigtet. Med Sonya Skin Care Collection får du en komplet hudpleje og en fuldendt kærlighedserklæring til din hud.
Din Sonya-tid
Begynd med at rengøre din hud med Sonya Aloe Purifying Cleanser, en mild rengøringslotion, som vasker uden at udtørre. Tag lidt rengøringslotion på fingerspidserne og massér ansigt og hals. Tør af med en bomuldsrondel og skyl derefter nøje med lunkent vand.
Så er det tid til ansigtsvand. Sonya Aloe Refreshing Toner er poresammentrækkende, mildt genfugtende, og indeholder jojoba, hvid te og agurkekstrakt. Fugt en bomuldsrondel med ansigtsvand og fugt ansigt og hals. Lad det tørre et par minutter inden du applicerer Aloe Nourishing Serum.
Det styrkende og sammentrækkende serum giver din hud ny blødhed og glød. Tryk ca. tre pumpedoser serum ud på fingerspidserne og massér det forsigtigt på ansigt, hals og eventuelle andre tørre partier.
Afslut med Sonya Aloe Balancing Cream. Cremen indeholder Aloe vera, som hjælper din hud med at opretholde den rigtige fugtighedsbalance og forblive fast og smidig. Brug skeen i æsken til at smøre lidt creme på pladen, som sidder i låget. Tag creme fra pladen med fingerspidserne og massér ansigt og hals.
Et par gange om ugen supplerer du med Sonya Deep Cleansing Exfoliator for at få en ekstra dybderengøring. Fugt ansigtet med vand og massér lidt exfoliator på det i et par minutter, undgå at massere på området rundt om øjnene. Skyl nøje med lunkent vand og tør med håndklæde.


7 luksuriøse favoritter
studioaloe_luxus1At unde sig lidt ekstra i hverdagen kan være så mange forskellige ting, det afhænger jo af, hvad du kan lide og synes er lidt ekstra festligt. Det behøver ikke være noget mærkværdigt, en dejlig gåtur i vinterlandskabet eller en hyggelig biograftur kan give værdifuld afkobling i en hektisk hverdag. Her giver vi dig nogle tips til luksuriøse stunder, som du kan forkæle dig selv med, når du har brug for en pick-me-up.

Herlig brunch Dæk op med lækre smoothies (gerne med Forever Ultra og frosne bær), friskpresset juice, amerikanske pandekager med Forever honning, nybagt brød (fra butikken – husk, det skal være afkoblende) med lækkert pålæg. Nyd!
Get-away Smut af-sted på en romantisk weekend med kæresten eller måske en afkoblende tur på egen hånd. Langt væk eller tæt på, det bestemmer du selv.
Varmt bad Tænd nogle levende lys, hæld lidt badesalt i vandet, måske nogle dråber Forever Essential Oils, og sørg for at have en masse store bløde håndklæder. Synk ned i det velduftende vand og drøm dig væk.
Hånd- og fodspa Fine hænder og fødder kan redde selv den kedeligste dag. Tag dig tid til det og hop ikke over nogle trin, Blød op i varmt vand, fil den hårde hud og smør ind. Vær omhyggelig med neglebåndene (brug lidt olie eller Aloe Lips), fil neglene og mal dem med neglelak.
Musikgåtur Sæt din favoritliste på, hop i vinterstøvlerne og gå en rigtig lang tur. Både opfriskende og en mulighed for at gennemgå ugen for dig selv, måske kommer du på helt nye løsninger på udfordringer, som tidligere så håbløse ud.
 
Bio frem med popcornene og slap af i mørket med en hyggelig film. Komedie, romantik eller gyser – hvad har du lyst til?
Læsehygge Luk alt andet ude, kryb ned i yndlingsstolen med et tæppe viklet om benene og en rygende varm kop kaffe og lad dig selv forsvinde ind i en anden verden.

Månedens tilbud: Beauty Magazine
studioaloe_Forever_beauty_magazineVi vil vel alle gerne look better & feel better. Med Forevers Beauty Magazine får du en masse tips og inspiration til, hvordan du kan skabe de bedste forudsætninger for lige præcis dig. Køber du Sonya Skin Care Collection i løbet af februar, får du et Beauty Magazine.
Tilbuddet gælder så længe lageret rækker, dog længst t.o.m 29/2.

Find drømmejobbet

Går du til jobbet med en lykkefølelse i maven med indsigt om, at dette er, hvad du er født til at lave. Eller nøjes du med et okay-job, som i det mindste betaler kost og logi? Følg vores guide og begynd rejsen mod dit drømmejob.
De fleste af os bruger størstedelen af vores vågne tid på jobbet. Vi omgås mere med vores kollegaer end med vores egen familie. Alligevel arbejder 80% af os ikke med det, vi bedst kan lide at lave. Mange synes, at jobbet er okay, men ikke mere end det. Andre kan overhovedet ikke lide deres job, men synes i stedet for, at det er kedeligt og meningsløst. Men hvad adskiller så dem, som virkelig søger efter drømmejobbet og ikke lader sig nøje med mindre, fra de øvrige 80%, som knokler på i den gamle trædemølle? Hvad har disse revolutionerende personer til fælles?
Bryd vanen
Mange af os bevæger os formålsløst fremad. Vi gør, som vi altid gjort, af tryghed eller fordi vi ikke engang tænker på, at det skulle kunne gøres på en anden måde. Men at gøre mere af det samme vil bare give det samme resultat. Så velkom forandring, gå dine egne veje. Så begynder der at ske ting og sager.
To ting får mennesker til at stoppe med at forsøge:
•  At man siger til sig selv, at man ikke kan
•  At andre fortæller en, at man ikke kan
Men hindringerne sidder ofte i vores eget hoved. Når nogen gør det “umulige” og viser, at det er muligt, så er der flere, der vil følge.
studioaloe_drommejob1. Bliv ekspert på dig selv
Hvis du ikke ved, hvad du søger, så finder du det aldrig. Ingen gør det for dig, du må selv finde ud af det. Vi lærer nye ting om os selv hver dag. Vi husker, hvad vi kan lide, hvad vi ikke kan lide, hvad vi er gode til, og hvad vi vil have mere af i vores liv. Ofte strækker vi os efter ting, som egentlig ikke spiller nogen rolle for os, kun fordi nogle andre har sagt, det var vigtigt. Tænk over, hvad der virkelig betyder noget for dig.
Sådan her gør du: Tænk over, hvad dine unikke styrker er. Hvad er det, du elsker at gøre, uanset om du bliver betalt for det eller ej. Find jobbet, som du ikke kan leve uden.
2. Flyt dine grænser
Når du har identificeret, hvad der er vigtigt for dig, hvad som får dig til at live op, så kan du indstille kompasset og stræbe efter det, du faktisk vil afstedkomme. Lær dine egne grænser at kende og flyt dem.
Sådan her gør du: Tænk på en person, som du bliver inspireret af. Det er sikkert ikke alt i den persons liv, som inspirerer dig, så skriv specifikt det ned, som opmuntrer dig. Gør det hver gang, du møder nogle, som inspirerer dig. Til sidst har du en lille manual for, hvad fremgang betyder for dig.
3. Omgiv dig med de rette mennesker.
Det, vi tror er umuligt, sidder ofte i vores hoved. Hvis nogle viser vejen, og viser at det er muligt, så er der flere, der vil følge.
Sådan her gør du: Omgiv dig med passionerede mennesker. Motivationscoachen Jim Rohn har sagt: ”Du er et gennemsnit af de fem personer, du omgås mest med”. Du behøver ikke ændre dine mål, bare omgiv dig med fantastiske mennesker, som inspirerer og løfter dig, og distancér dig fra dem, som trykker dig ned.
Dit drømmejob kan være tættere på, end du tror.

Del siden med andre